Ruim assortiment

Bekijk ons ruime assortiment online, naast onze standaard producten leveren we ook maatwerk.

N

Goede service

Wij staan altijd voor u klaar en leveren maatwerk als onze standaard producten geen oplossing bieden.

Beste kwaliteit

Wij gebruiken enkel de beste materialen en robuuste producten. Vandaar dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit die er is!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kunststof loopschotten van uitstekende kwaliteit huren

Kunststof loopschotten zijn in veel gevallen de perfecte vervanger voor de houten plankieren. Bij Van Zuylen Rental & Sales kunt u terecht wanneer u kunststof loopschotten wilt huren of kopen. Maar dat is niet het enige. Wij zijn hét adres voor de aanschaf of huur van diverse producten, waaronder boombeschermers, houten schotten, kunststof rijplaten, kunststof stempelplaten, rubber matten, vacuümsystemen en zuignappen.

De voordelen van kunststof loopschotten

Kunststof loopschotten, die u kunt huren bij Van Zuylen Rental & Sales, bieden diverse voordelen. De voordelen op een rijtje:

 • Laag eigen gewicht;
 • Zeer lange levensduur;
 • Bestand tegen overrijden door auto’s of machines;
 • Geen roestwater op verharding;
 • Nemen geen vocht op;
 • Bestand tegen chemische stoffen;
 • Een nette en professionele uitstraling.

Heeft u snel een tijdelijk looppad nodig, maar bent u even niet aan investeren toe? Wij lossen uw tijdelijk probleem, groot of klein, met onze verhuurvloot op. Leveren, uitleggen, opnemen en afvoeren; het wordt door ons snel en netjes voor u uitgevoerd. Kijk op de pagina verhuur op deze website voor de actuele huurtarieven. Naast het huren, kunt u onze kunststof loopschotten natuurlijk ook kopen. Wij leveren alleen de beste kwaliteit kunststof loopschotten en daarom geven we ook vijf jaar garantie op eventuele breuk bij Van Zuylen Rental & Sales.

Mogelijkheden bij de aanschaf van loopschotten

Heeft u kunststof loopschotten aangeschaft, dan bieden we bij Van Zuylen Rental & Sales diverse extra mogelijkheden. Om uw herkenbaarheid te vergroten en om diefstal te voorkomen, kunnen wij uw bedrijfsnaam bijvoorbeeld in de kunststof loopschotten frezen. Daarnaast leveren wij de standaardmaat van 2.000 x 800 x 15 mm, maar andere maten zijn op bestelling leverbaar. Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)413 – 25 38 20.

Gebruikte machines & artikelen

Bekijk ons actueel aanbod van gebruikte machines & artikelen!

Neem vrijblijvend contact op

  Uw naam*
  Uw e-mail*
  Onderwerp*

  [recaptcha]

  Uw bericht

  Van Zuylen Rental & Sales

  Rietdekkerstraat
  5405 AX Uden
  T: 0413 - 25 38 20
  F: 0413 - 26 01 99
  M: 06 - 51 181 649
  E: info@vanzuylen-rs.nl

  Bel ons nu