Ruim assortiment

Bekijk ons ruime assortiment online, naast onze standaard producten leveren we ook maatwerk.

N

Goede service

Wij staan altijd voor u klaar en leveren maatwerk als onze standaard producten geen oplossing bieden.

Beste kwaliteit

Wij gebruiken enkel de beste materialen en robuuste producten. Vandaar dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit die er is!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Vacuümmachine kopen

Bij Van Zuylen Rental & Sales kunt u een vacuümmachine kopen. Deze pomp wordt veelal gebruikt in de industrie. Lucht of een ander gas wordt uit een ruimte onttrokken zodat de druk ervan verlaagt. Een dergelijke pomp wordt veel gebruikt om te tillen of te kantelen. Dit geldt ook voor de vacuümsystemen die Van Zuylen Rental & Sales produceert en levert. U kunt deze systemen kopen en huren.

Vacuümmachine op maat kopen bij Van Zuylen Rental & Sales

Bij Van Zuylen Rental & Sales heeft u de mogelijkheid om een vacuümmachine op maat te kopen. Wij leveren maatwerk en produceren voor u een vacuüm pomp die geheel aan uw wensen en eisen voldoet. De vacuümtechniek wordt vaak gebruikt om te tillen en te kantelen. Dit is onder andere om dat het een veilige methode is, de productiecapaciteit verhoogd wordt, de arbeidsomstandigheden verbeteren en het een eenvoudige techniek is. Onze vacuümsystemen verschillen van die van andere concurrenten door de robuustheid, de prijs/kwaliteitsverhouding en de service die wij bieden.

Jaarlijkse onderhoud en keuring

Wij verzorgen het reguliere onderhoud van uw vacuüm pomp. Het is verstandig de pomp minimaal eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt te geven. U kunt deze onderhoudsbeurt combineren met de verplichte jaarlijkse keuring. Deze moet worden gedaan door een zogenaamde ‘ter zake deskundige’. Wij zijn hier uiterst geschikt voor aangezien wij zelf vacuümsystemen produceren. Als u een vacuümmachine wilt kopen of meer informatie nodig heeft, kunt u bellen naar +31 (0)413 – 25 38 20.

Gebruikte machines & artikelen

Bekijk ons actueel aanbod van gebruikte machines & artikelen!

Neem vrijblijvend contact op

  Uw naam*
  Uw e-mail*
  Onderwerp*

  [recaptcha]

  Uw bericht

  Van Zuylen Rental & Sales

  Rietdekkerstraat
  5405 AX Uden
  T: 0413 - 25 38 20
  F: 0413 - 26 01 99
  M: 06 - 51 181 649
  E: info@vanzuylen-rs.nl

  Bel ons nu