Ruim assortiment

Bekijk ons ruime assortiment online, naast onze standaard producten leveren we ook maatwerk.

N

Goede service

Wij staan altijd voor u klaar en leveren maatwerk als onze standaard producten geen oplossing bieden.

Beste kwaliteit

Wij gebruiken enkel de beste materialen en robuuste producten. Vandaar dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit die er is!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kunststof stempelplaten

Kunststof stempelplaten zijn kleine platen die bijvoorbeeld worden geplaatst onder hoogwerkers en autolaadkranen. Ze zorgen ervoor dat deze machines niet wegzakken. U kunt kunststof stempelplaten kopen bij Van Zuylen Rental & Sales. Naast stempelplaten verkopen wij ook houten schotten, rubberen matten, loopschotten, boombeschermers en rijplaten. Ook staan wij bekend als producent en leverancier van vacuümsystemen en bijbehorende zuignappen. Al onze producten kunt u kopen en een groot deel ervan kunt u ook nog eens huren.

De belangrijkste kenmerken van kunststof stempelplaten van Van Zuylen Rental & Sales

De stempelplaten van Van Zuylen Rental & Sales zijn niet zomaar van kunststof, maar van het onverwoestbare HMPE-kunststof. Maar er zijn meerdere redenen om stempelplaten bij ons te kopen. Ze hebben de volgende kenmerken:

 • Het is handzaam en licht in gewicht;
 • Het heeft een uitermate lange levensduur;
 • Het is bestand tegen hoge piekbelasting.

Wij leveren een aantal standaardmaten uit voorraad. Deze zijn altijd scherp geprijsd. Daarnaast is het mogelijk om afwijkende maten en uitvoering op bestelling te laten leveren.

Ruime garantie en verschillende aanbiedingen

Als u bij ons kunststof stempelplaten besluit te kopen, krijgt u altijd tien jaar garantie. Wacht dan ook niet langer en koop snel kunststof stempelplaten in de maat een uitvoering die u graag wilt. Huren is bij ons ook mogelijk. Al onze prijzen zijn zeer voordelig, maar als u wilt genieten van nog lagere prijzen, kunt u ook onze aanbiedingenbekijken. U zult het niet snel ergens anders goedkoper vinden. Als u zeker weet dat u bij ons stempelplaten wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen en telefonisch uw bestelling doorgeven. Als u nog vragen heeft, kunt u daarvoor ook bellen. U kunt ons bereiken via +31 (0)413 – 25 38 20. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

Gebruikte machines & artikelen

Bekijk ons actueel aanbod van gebruikte machines & artikelen!

Neem vrijblijvend contact op

  Uw naam*
  Uw e-mail*
  Onderwerp*

  [recaptcha]

  Uw bericht

  Van Zuylen Rental & Sales

  Rietdekkerstraat
  5405 AX Uden
  T: 0413 - 25 38 20
  F: 0413 - 26 01 99
  M: 06 - 51 181 649
  E: info@vanzuylen-rs.nl

  Bel ons nu