Ruim assortiment

Bekijk ons ruime assortiment online, naast onze standaard producten leveren we ook maatwerk.

N

Goede service

Wij staan altijd voor u klaar en leveren maatwerk als onze standaard producten geen oplossing bieden.

Beste kwaliteit

Wij gebruiken enkel de beste materialen en robuuste producten. Vandaar dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit die er is!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Vacuummachine huren

Als u een vacuümmachine nodig heeft bij bouwwerkzaamheden, kunt u deze huren bij Van Zuylen Rental & Sales. Wij kunnen u hoogstaande kwaliteit garanderen, want wij produceren al onze vacuümmachines zelf in eigen beheer. Wij leveren standaard machines, maar kunnen voor u ook een maatwerkoplossing bedenken en uitvoeren. Al onze systemen voldoen aan de richtlijnen van de arbeidsinspectie en zijn voorzien van CE-goedkeuring. U krijgt er bovendien altijd een instructieboek bij.

Vacuümmachine huren bij Van Zuylen Rental & Sales: veel voordelen

Er wordt vaak voor de vacuümtechniek gekozen om te tillen of te kantelen. Maar waarom is dit? Ten eerste is het een veilige methode om te tillen. Uw werknemers lopen dus geen gevaar en de arbeidsomstandigheden worden verbeterd. Daarnaast verhoogt het de productiecapaciteit en is het toepasbaar voor vrijwel alle producten. Ook heeft een vacuümmachine een lange levensduur. Als u ervoor kiest bij ons een vacuümmachine te huren, kunt u rekenen op een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een uitstekende service. Deze service bestaat uit onderhoudswerkzaamheden, het uitvoeren van de verplichte jaarlijkse keuring en reparaties op ieder gewenst moment (ook buiten werktijden). Wacht dan ook niet langer met huren van een vacuümmachine bij Van Zuylen Rental & Sales. U zult er zeker geen spijt van krijgen. De huur kunt u telefonisch regelen door te bellen naar +31 (0)413 – 25 38 20.

Gebruikte machines & artikelen

Bekijk ons actueel aanbod van gebruikte machines & artikelen!

Neem vrijblijvend contact op

  Uw naam*
  Uw e-mail*
  Onderwerp*

  [recaptcha]

  Uw bericht

  Van Zuylen Rental & Sales

  Rietdekkerstraat
  5405 AX Uden
  T: 0413 - 25 38 20
  F: 0413 - 26 01 99
  M: 06 - 51 181 649
  E: info@vanzuylen-rs.nl

  Bel ons nu