Ruim assortiment

Bekijk ons ruime assortiment online, naast onze standaard producten leveren we ook maatwerk.

N

Goede service

Wij staan altijd voor u klaar en leveren maatwerk als onze standaard producten geen oplossing bieden.

Beste kwaliteit

Wij gebruiken enkel de beste materialen en robuuste producten. Vandaar dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit die er is!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Boombeschermers

Boombeschermers koopt u bij Van Zuylen Rental & Sales. Met boombescherming kunt u bomen tijdens evenementen of bouwwerkzaamheden beschermen. Bij Van Zuylen Rental & Sales kunt u diverse producten kopen of huren, zoals vacuümsystemen, zuignappen, rijplaten, loopschotten, houten schotten en boombeschermers. Wij bieden u altijd een uitstekende kwaliteit en een goede service. Kies dan ook voor de boombeschermers van Van Zuylen Rental & Sales.

Bescherm waardevolle bomen met behulp van boombeschermers

Het kopen van boombescherming kan uitstekend van pas komen bij bijvoorbeeld evenementen of bouwwerkzaamheden. Tijdens bouwwerkzaamheden of evenementen kunnen bomen namelijk gemakkelijk beschadigd raken. Als u wilt dat dit niet gebeurt, kunt u boombescherming aanschaffen om waardevolle bomen goed te beschermen. Een standaardafmeting voor een boombeschermer is 2,10 meter hoog en 2 meter lang. Dit is voldoende voor een boom die een diameter heeft van 60 cm. Een boombeschermer bestaat uit planken die boven en onder met elkaar worden verbonden door een rubberen band. De planken zitten aan deze rubberen band bevestigd met 2 schroeven per plank en per band. De planken kunnen hierdoor absoluut niet loskomen.

Gebruikte artikelen

Bij Van Zuylen Rental & Sales kunt u nieuwe boombeschermers kopen, maar het is ook mogelijk te kiezen voor gebruikte boombescherming. U profiteert dan van een zeer scherpe prijs. Wij hebben geregeld gebruikte artikelen in de aanbieding. Op onze website kunt u zien of wij op dit moment gebruikte boombeschermers in de aanbieding hebben. Als u meer informatie wilt over het kopen van boombescherming of wanneer u speciale wensen heeft, kunt u het beste even bellen naar +31 (0)413 – 25 38 20. Dan kijken wij samen met u welke boombescherming geschikt voor u is.

Gebruikte machines & artikelen

Bekijk ons actueel aanbod van gebruikte machines & artikelen!

Neem vrijblijvend contact op

  Uw naam*
  Uw e-mail*
  Onderwerp*

  [recaptcha]

  Uw bericht

  Van Zuylen Rental & Sales

  Rietdekkerstraat
  5405 AX Uden
  T: 0413 - 25 38 20
  F: 0413 - 26 01 99
  M: 06 - 51 181 649
  E: info@vanzuylen-rs.nl

  Bel ons nu