Ruim assortiment

Bekijk ons ruime assortiment online, naast onze standaard producten leveren we ook maatwerk.

N

Goede service

Wij staan altijd voor u klaar en leveren maatwerk als onze standaard producten geen oplossing bieden.

Beste kwaliteit

Wij gebruiken enkel de beste materialen en robuuste producten. Vandaar dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit die er is!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kunststof rijplaten kopen

Bij Van Zuylen Rental & Sales kunt u kunststof rijplaten kopen, maar wij kunnen u ook diverse andere producten leveren. Wij verkopen en verhuren een groot aantal producten, waaronder vacuümsystemen, zuignappen, loopschotten, stempelplaten en rubber matten. Veel van onze producten zijn onmisbaar bij bouwwerkzaamheden of evenementen. Het aanbod is zeer divers en u kunt zelf kiezen of u een product wilt kopen of huren. Dit geldt natuurlijk ook voor onze kunststof rijplaten.

De voordelen van kunststof rijplaten kopen

De kunststof rijplaten die we bij Van Zuylen Rental & Sales produceren en leveren, hebben vele voordelen ten opzichte van metalen rijplaten. Besluit u kunststof rijplaten te kopen, dan profiteert u van deze goede eigenschappen. Zo geldt het volgende voor kunststof rijplaten:

 • Transport is gemakkelijk én er zijn lage transportkosten vanwege het lage gewicht van de platen;
 • Ze hebben een lange levensduur;
 • Ze zijn bestand tegen chemische stoffen;
 • Ze nemen geen vocht op;
 • Er ontstaat geen roestwater op verharding;
 • Ze hebben een nette en professionele uitstraling.

Verkoop en verhuur van kunststof rijplaten

Onze kunststof rijplaten kunnen gekocht, maar ook gehuurd worden. Huren is handig wanneer u ze maar eenmalig nodig heeft of wanneer u niet het budget heeft voor een flinke investering. Wij komen dan bij u kunststof rijplaten leveren, uitleggen, opnemen en afvoeren. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om een oppervlak tijdelijk begaanbaar te maken bij bouwwerkzaamheden of evenementen. Wij garanderen u robuuste kunststof rijplaten van een uitstekende kwaliteit. Daarom bieden wij u ook altijd vijf jaar garantie.

Alle maten op bestelling leverbaar

Al onze kunststof rijplaten zijn in een standaardmaat uit voorraad leverbaar, namelijk 3.000 mm x 1.000 mm x 20 mm. Alle andere maten kunnen wij ook leveren, maar alleen op bestelling. Als u deze wilt bestellen, raden we u dan ook aan snel contact met ons op te nemen. Wilt u meer weten over onze rijplaten of de mogelijkheden om deze te kopen, maar ook te huren? Of wilt u graag deskundig advies ontvangen van Van Zuylen Rental & Sales. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)413 – 25 38 20.

Gebruikte machines & artikelen

Bekijk ons actueel aanbod van gebruikte machines & artikelen!

Neem vrijblijvend contact op

  Uw naam*
  Uw e-mail*
  Onderwerp*

  [recaptcha]

  Uw bericht

  Van Zuylen Rental & Sales

  Rietdekkerstraat
  5405 AX Uden
  T: 0413 - 25 38 20
  F: 0413 - 26 01 99
  M: 06 - 51 181 649
  E: info@vanzuylen-rs.nl

  Bel ons nu