Ruim assortiment

Bekijk ons ruime assortiment online, naast onze standaard producten leveren we ook maatwerk.
N

Goede service

Wij staan altijd voor u klaar en leveren maatwerk als onze standaard producten geen oplossing bieden.

Beste kwaliteit

Wij gebruiken enkel de beste materialen en robuuste producten. Vandaar dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit die er is!

Zuignap huren

Als u graag een zuignap wilt kopen of huren, dan kunt u dat doen bij Van Zuylen Rental & Sales. Wij zijn een bekende leverancier van vacuümsystemen en zuignappen en leveren daarnaast nog veel meer producten. Onze zuignappen zijn te gebruiken in combinatie met onze vacuümsystemen. Deze systemen worden gebruikt voor heffen, tillen en kantelen. De zuignappen zijn onmisbaar voor efficiënt heffen. U kunt zowel de vacuümsystemen als de zuignappen huren én kopen.

Een door Van Zuylen Rental & Sales geproduceerde zuignap huren

U kunt een zuignap bij ons huren voor standaard, maar ook meer specifieke toepassingen. Onze zuignappen zijn standaard leverbaar voor bijvoorbeeld:

  • Betonelementen;
  • Vloerplaten;
  • Beton- en grindtegels;
  • Tegels;
  • Trottoirbanden;

Alle zuignappen en vacuümsystemen die wij leveren, produceren we in eigen beheer. Ze hebben een robuuste uitvoering. Als u een zuignap wilt gebruiken voor een specifieke toepassing, kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden graag maatwerkoplossingen en kunnen dan ook een vacuümsysteem en zuignap op maat maken voor u. Geef uw wensen door en wij verzorgen het maatwerk. Wij produceren en leveren de zuignap die perfect aansluit bij uw wensen.

Service van de specialist: reparatie indien nodig

Als u besluit bij ons een zuignap te kopen of huren, kunnen wij deze komen repareren als deze kapot gaat. Zo zal er nooit lang oponthoud van uw werkzaamheden zijn. Dit doen wij tegen een goed en redelijk tarief. Als het niet anders mogelijk is, kunnen wij zelfs buiten werktijden langskomen om de reparaties uit te voeren. Dat is de service van de specialist. Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op via +31 (0)413 – 25 38 20.

Gebruikte machines & artikelen

Bekijk ons actueel aanbod van gebruikte machines & artikelen!

Ga naar de pagina

Neem vrijblijvend contact op

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*

Uw bericht

Van Zuylen Rental & Sales

Rietdekkerstraat
5405 AX Uden
T: 0413 - 25 38 20
F: 0413 - 26 01 99
M: 06 - 51 181 649
E: info@vanzuylen-rs.nl